Uutta: imc FAMOS 7.0

Analysoi yhä suurempia tiedostoja uudella imc FAMOS ohjelman uudella versiolla 7.0.

Ohjelman uudessa versiossa, tehokkuus on etusijalla - mittausdatan nopea analysointi ja esittäminen lisää käyttäjän tuottavuutta. Tulosten löytäminen valtavista määristä mittausdataa on keskeinen haaste, johon tämä analyysityökalu vastaa parhaalla tavalla.

“Uudessa 64-bittisessä versiossa imc FAMOS 7.0 signaalianalyysiohjelmasta, olemme tehneet monia muutoksia joiden ansiosta prosessit voivat jakautua sujuvammin kun dataa analysoidaan. Näin asiakkaamme voivat muuttaa Big Datansa Smart Dataksi”, sanoo Stefan Hippe joka johtaa imc FAMOS kehitystä.

Mukautettavalla käyttöliittymällään imc FAMOS 7.0 on sopiva juuri mittaustekniikan monenmuotoisiin sovelluksiin. Ikkunat ja käyttöliittymäelementit voidaan järjestellä helpoilla Drag & Drop -toiminnoilla. 

Uudessa versiossa imc DataBrowser ja imc Paneeli on integroitu syvemmin käyttöliittymään. Lataat helposti mittaustiedostot eri kansioista, selataksesi ja vertaillaksesi niitä. Paneelilla esität kuvaajia, lukuja ja tuloksia joustavasti ja monipuolisesti. Myös käyräikkunaa on uudistettu, esimerkiksi GPS-datan karttaesityksessä. Uudessa imc FAMOS 7.0 versiossa kartta-aineisto latautuu automaattisesti internetistä ja kartalla siirtyminen on sujuvampaa.

imc FAMOS sivut

Takaisin
Top