Tiedote: Tarkkaa testausta joka säällä

CAEMAX esitteli uuden WTT-Dx momenttianturin

10.05.2016 - Telemetria- ja anturivalmistaja CAEMAX on laajentanut rengasvoima-anturien valikoimaansa. SENSOR + TEST 2016 messuilla Nürnbergissä, CAEMAX esitteli anturin joka on suunniteltu talvitestauksen ympäristövaatimuksiin. Kylmässä, lumessa ja jäässä WTT-Dx momenttianturilla voidaan mitata renkaaseen kohdistuva kiihdytys- ja jarrutusmomentti poikkeuksellisen hyvällä tarkkuudella.

Tarkkuutta suurillakin kuormilla

Uuden anturin kehitys perustuu CAEMAXin kahteen yhdinosaamiseen; rengasmomenttien huipputarkka mittaus ja mittaustiedon häiriötön siirtäminen. Anturin rungon suunnittelu on optimoitu antaakseen parhaan signaalilaadun. Myös rengasta kuumentavissa dynaamisissa ajoliikkeissä, anturi pystyy mittaamaan huipputarkasti. Erityisen lujatekoisena, tämä anturi on suunniteltu pitkäikäiseksi uudempien raskaampienkin automallien kanssa.

Koeajoa joka säällä

Jotta testausta voitaisiin tehdä kaikilla keleillä, anturin kotelo, virtalähde ja elektroniikka on suojattu vesitiiviisti (IP67). Anturin sisäänrakennettu akku toimii -30° … +60° C lämpötila-alueella.

Dx telemetrian kanssa samaan tahtiin

Anturissa käytetty Dx telemetria on myös CAEMAXin tuote. Mittausdata siirtyy kaikista neljästä rengasanturista Dx vastaanottimelle, jonka antennit kiinnitetään auton sivupeileihin. Digitaalinen tekniikka takaa tarkan ja häiriöttömän tiedonsiirron.

Ajoneuvossa oleva vastaanotin ohjaa renkaissa olevia telemetrialähettimiä. Tarkasti yhdenaikaisen näytteistyksen ansiosta signaaleilta voidaan odottaa suurta temporaalista tarkkuutta. Mittaussignaali saadaan vastaanottimesta joko analogisena tai digitaalisena CAN-viestinä. Näin telemetrinen tieto on helppo yhdistää muihin mittauslaitteisiin.

Nopeasti ajovalmis

Joustavien napa- ja vannesovittimien avulla anturit voidaan asentaa nopeasti lähes kaikentyyppisiin ajoneuvoihin. Sovittimia yhdistämällä voidaan käyttää erikokoisia renkaita ja saada renkaan keskilinjalle oikea kohdistus. Jotta renkaan asentaminen olisi helppoa, anturi on suunniteltu niin ettei se peitä pultteja.

Lisää tietoa:

http://www.caemax.de

CAEMAX (valmistaja)

CAEMAX Technologie GmbH on Münchenissä toimiva mittauslaitevalmistaja joka tekee erkoislaitteita ajoneuvo- ja koneteollisuuden tutkimus- ja kehityskäyttöön. Yrityksen keskeisimmät tuotteet ovat sen kehittämät telemetrialaitteet sekä erikoisanturit autojen testaukseen. CAEMAX tarjoaa asiakkaan erityisiin mittaustarpeisiin sopivimman kokonaisratkaisun.

Top