imc STUDIO - mittaus, laskenta, esitys, automatisointi

Modulaarisena ohjelmistona imc STUDIO yhdistää monta työkalua yhdeksi ohjelmaympäristöksi. Alusta sopii niin suoraviivaiseen mittaamiseen kuin monimutkaisen sovelluksen luomiseen.

Ota yhteyttä

Koulutusohjelmat

Kokeile täysversiota

Määritä ja mittaa

Mittauksen aloittaminen käy muutamassa minuutissa. Selkeä taulukko näyttää kanavien asetukset ja niitä voi muuttaa myös aiheittain ryhmitellyiltä asetussivuilta. Käyttöliittymää voi myös muokata omaan käyttöön sopivaksi. Tuki TEDS-antureille ja monet oivaltavat toiminnot helpottavat ohjelman nopeaa ja virheetöntä käyttöä.

Mittaustiedon esitys ja käyttöliittymä

Oman käyttöliittymän muotoilua varten imc STUDIO:ssa on Paneeli, jolle voi asetella käyttöliittymäelementtejä jotka yhdistetään mittauslaitteen tuloihin ja lähtöihin. Kirjastosta löytyy yli sata esimuotoiltua mittaria ja käyttöliittymäelementtiä eri tyyleillä.

Toimintojen automatisointi

Mittaamiseen liittyy monia toimenpiteitä ja rutiineita jotka voi automatisoida imc STUDIO:lla. Käyttöliittymästä löytyvien perustoimintojen, kuten kanavien balansoinnin ja mittauksen käynnistäminen ja pysäyttämisen lisäksi voidaan vaikka tehdä tietokantakysely, lähettää sähköposti tai suorittaa ulkoinen ohjelma. Sekvensserissä ohjelmavuo rakennetaan drag & drop -tyyliin luettelosta valmiita toimintoja.

Videotallennus ja -toisto

imc STUDIOn videokomponentti mahdollistaa videokuvan ja mittaustiedon yhdenaikaisen tallentamisen. Yhdistä videokamera ja imc STUDIO hoitaa tallennuksen käynnistämisen ja pysäyttämisen niin että kuva on synkroninen muiden mittauskanavien kanssa. Tallenettua videokuvaa voidaan myös toistaa mittausdatan kanssa rinnakkain.

Helppoa ohjausta ja säätöä

Testipenkin ohjaaminen on kätevää sisällyttää mittaussovellukseen! Komponenttitestauksessa imc STUDIO ei pelkästään mittaa osan laatua, vaan myös ohjaa reaaliaikaisesti testiympäristöä. Tiloihin perustuva prosessi ohjelmoidaan drag & drop -tekniikalla valmiista funktioista, mm. ohjauslogiikasta ja jopa monen muuttujan suljetun piirin ohjausosista.

imc Test & Measurement is an Axiometrix Solutions company.

Top