Telemetriaa uudella tavalla

Dx-Telemetria tarjoaa yksinkertaisen ja monipuolisen ratkaisun mitä erilaisimpiin mittaussovelluksiin. Järjestelmässä on yksi vastaanotin joka voi vastaanottaa synkronoituja mittauskanavia usealta lähettimeltä. Lähettimissä on jokaisessa kuusi mittauskanavaa jotka sopivat monenlaisille anturityypeille.

Digitaalinen

Siirtotien vikasietoisuus on luotettavan mittaustiedon perusedellytys. Siksi analoginen mittauskanava digitalisoidaan Dx-lähettimessä mahdollisimman aikaisin.

Monikanavainen

Dx-lähettimessä on kuusi mittauskanavaa, sisältäen täyden signaalinkäsittelyn, digitalisoinnin ja tiedonsiirron.

Modulaarinen

Jos ei yksi mittausmoduuli riitä, lisää toinen. Samalla vastaanottimella voidaan synkronoida ja vastaanottaa kanavat jopa neljältä mittausmoduulilta.


Yksi telemetria monenlaisille signaaleille

Ohi ovat ne ajat, jolloin kullekin anturityypille tarvittiin omanlainen telemetrialähetin. Nyt samassa Dx-lähetinyksikössä on etuasteet monelle eri tyyppiselle anturille.

Lämpömittaus

Venymäliuskat

Jännitemittaus


Helppo käyttää

Selkeä valikkopohjainen käyttöliittymä on helppo omaksua. Lähettimen ja vastaanottimen asetukset voidaan tehdä suoraan vastaanottimen kääntimestä tai verkon kautta tietokoneelta tavallisella web-selaimella.

Sopivat teholähteet

Sopivilla akuilla lähetintä voidaan käyttää useita tunteja tai jopa päiviä. Jatkuvakestoiseen mittaukseen on saatavilla induktiivinen teholähde.

Eri vaihtoehdot on esitetty tarvikesivulla

Top
× Notice
The requested page does not exist in the requested language.
You have been redirected to the next page that is availabe.